Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیما تیرانداز برجسته ترین نقش کارنامه خودش را سریال «حلقه سبز» دانست و دراین باره گفت: برای این کار خیلی زحمت کشیدم و وسواس های خاص ابراهیم حاتمی کیا باعث می شد که شبانه روز درگیر باشیم

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، باربد بابایی در هشتمین شب از اجرای «عید همدلی» میزبان سیما تیرانداز بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینما بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیرانداز در ابتدای صحبت هایش در توضیح اینکه چرا وزنه نقش های سینماییش نسبت به تئاتر و تلویزیون سبک تر است گفت: به نظر من در بازیگری در کنار همه عوامل شانس هم دخیل است. اما بله من هم در یک دوره ای پیشنهادهای مهم سینمایی داشتم ولی چون تعهد تئاتر داشتم کار سینمایی را رد میکردم. البته این را هم میدانیم که از یک جایی به بعد ارزش ها عوض شد و دیگر هنر بازیگری ارزش کمتری پیدا کرد و بیشتر به سمت انتخاب چهره های خاص رفت.

او در ادامه گفت: همیشه به خودم گفته ام تو به عنوان بازیگر و ارتیست رسالت دیگری داری و نباید ناراحت باشی که چرا تصویرت روی پرده سینماها نیست.حتی اگر تصویر هم نباشد کارگردانی تئاتر بری من اغنا کننده است.من هیچ وقت نخواستم هنرپیشه باشم. چون هنرپیشه شغلش هنر است و من همیشه سعی کردم فراتر از اینها باشم.

سیما تیرانداز برجسته ترین نقش کارنامه خودش را سریال «حلقه سبز» دانست و دراین باره گفت: برای این کار خیلی زحمت کشیدم و ۹ ماه و ۹ روز سر این کار بودیم، درست مثل زایمان. وسواس های خاص ابراهیم حاتمی کیا باعث می شد که شبانه روز درگیر باشیم و با این نقش زندگی کردیم. البته نقش عفت در «دودکش» هم برایم جزو محبوب ترین ها بود.

این بازیگر که در سه فصل از سریال «ستایش» حضور داشته درباره ساخت ادامه این مجموعه خبر داد: اتفاقا به شوخی سر صحنه می گفتیم در فصل چهار انیس فیزیوتراپی می رود و دیگر راه می رود. به نظر من داستان کاراکترها تمام شده و اگر قصه ای هم بخواهد ادامه پیدا کند درباره فرزندان شخصیت ها باید باشد.

او درباره مسولیت اجتماعی بازیگران نیز اظهار کرد: ما باید به عنوان هنرمند مسولیت های اجتماعی داریم که نباید آن ها را نادیده بگیریم.اگر خودمان را فرهیخته میدانیم باید کمی بالاتر از مردم عادی فکر و عمل کنیم.

«عید همدلی» با طراحی و کارگردانی وحید سعیدی و سردبیری احمد رنجبر محصول گروه معارف شبکه دو و مرکز رسانه سازمان تبلیغات اسلامی است که به مناسبت اعیاد قربان تا غدیر تولید شده و  هرشب حوالی ساعت ۲۳:۳۰ از این شبکه به روی آنتن می‌رود. اجرای این برنامه را باربد بابایی بر عهده دارد و  با هدف حمایت از پویش میلیونی اطعام عید غدیر پخش می شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ابراهیم حاتمی کیا سینما تئاتر سیما تیرانداز تلویزیون حلقه سبز سیما تیرانداز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۹۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نشست «بررسی تاریخ‌نگاری دکتر سهراب یزدانی» شنبه ۲۹ اردیبهشت ساعت ۱۷ به همت گروه تاریخ و باستان‌شناسی خانه اندیشمندان علوم انسانی در سالن حافظ این مجموعه برگزار می‌شود.

در این نشست محمدعلی اکبری، استاد تاریخ دانشگاه شهید بهشتی، داریوش رحمانیان، استاد تاریخ دانشگاه تهران، سیمین فصیحی، استاد تاریخ دانشگاه الزهرا و حجت فلاح توتکار، استاد دانشگاه قزوین سخنرانی خواهند کرد. دبیری این برنامه را محمد بی‌طرفان، استاد تاریخ دانشگاه خوارزمی به عهده دارد.

سهراب یزدانی در سال ۱۳۲۸ در بندر انزلی متولد شد. او در سال ۱۳۵۰ در رشته‌ی علوم سیاسی از دانشگاه ملی ایران (شهید بهشتی) فارغ‌التحصیل شد و برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت. یزدانی در سال ۱۳۵۶ مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته تاریخ اروپا دریافت کرد. او پنج سال بعد یعنی در سال ۱۳۶۱ در رشته‌ی جامعه‌شناسی سیاسیاز دانشگاه کیل انگلستان مدرک دکتری گرفت. یزدانی استاد بازنشسته‌ی دانشگاه تربیت معلم (خوارزمی کنونی) و یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر ایران به‌ویژه عصر مشروطیت است.

در کارنامه‌ی یزدانی آثاری چون: «کسروی و تاریخ مشروطه ایران»، «صور اسرافیل: نامه آزادی»، «مجاهدان مشروطه»، «اجتماعیون عامیون»، «کودتاهای ایران» و «روستاییان و مشروطیت ایران» و جدیدترین کتابش «ترورهای سیاسی در ایران (۱۲۸۶-۱۲۹۶ شمسی)» به چشم می‌خورد که در هر کدام به بررسی مسائل تاریخی ایران با تکیه بر اسناد و مدارک به جامانده پرداخته است.

۲۵۹۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903846

دیگر خبرها

  • جنایت باورنکردنی دختر ۱۰ ساله تهرانی | جزییات این جنایت تکان دهنده چه بود؟
  • آغاز پخش «امتداد» در شبکه چهار سیما
  • گزارش یک جنایت فجیع / دختر10ساله چگونه دوستش را با چاقو کشت؟
  • ساخت چهار خط سریع السیر جدید در ترکیه
  • جزئیاتی جالب درباره دنیای پرزرق و برق و باشکوه بازیگری بهرام افشاری
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • قصه شهرت و پایانش رنگ کهنگی نمی‌گیرد/ ترس‌ و تردیدهای یک ستاره
  • قصه شهرت و پایانش رنگ کهنه‌گی نمی‌گیرد/ ترس‌ و تردیدهای یک ستاره
  • پنج فیلم هندی که دیدنشان را نباید از دست بدهید
  • کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود